A rendelőről és fogorvosáról

Rendelőről Röviden


A fogorvosi rendelő a Belváros szívében -az V. kerületben, az Astoriánál- jól megközelíthető helyen 2005 óta áll a gyógyítás szolgálatában. Családias, barátságos környezetben a fájdalom- és stresszmentes gyógyításra törekedve várom régi és leendő pácienseimet, akik megtisztelnek bizalmukkal és szaktudásomra bízzák fogászati problémáik megoldását. Az időpont egyeztetés telefonon történik. A páciensek nem várakoznak, a megbeszélt időpontban ülnek be a fogorvosi székbe. Ha mégis előfordul, hogy várakozniuk kell, a páciens árkedvezményben részesül.

Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Dr.Röhricht Ildikó vagyok, fog- és szájbetegségek szakorvosa. Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1999-ben summa cum laude eredménnyel. Az egyetem befejeztével 9 évig egy többszékes magánrendelőben dolgoztam, ahol az egyetemen szerzett tudásomat elmélyítve jelentős tapasztalatra tettem szert a gyógyítás szakmai és emberi vonatkozásában egyaránt. 2002-ben szakvizsgáztam "kiválóan megfelelt" eredménnyel. 2003-ban Hipnodonta oklevelet szereztem. Ez azt jelenti, hogy a fogorvosi kezelés során relaxációs hipnózist alkalmazok, mely kiválóan alkalmas hányingeres és öklendezős páciensek ezen kellemetlenségeinek csökkentésére, valamint félelem- és feszültségoldásra. Ez utóbbi nagyon fontos feladat, hiszen sok ember szorongva, félve ül be a fogorvosi székbe. Vallom, hogy a fogorvosnak gondolatban helyet kell cserélnie páciensével, mert csak így tudja igazán, hogy a páciensnek milyen bánásmódra van szüksége ebben a kiszolgáltatott helyzetben.

Vallom, hogy a fogorvosnak gondolatban helyet kell cserÉlnie pÁciensÉvel.

Természetesen a szakmai felkészültség az alap. Munkám során a legmodernebb anyagokkal dolgozom és maximális odafigyeléssel, precizitással oldom meg a szakmai feladatokat. Minden páciensre bőven hagyok időt, egyrészt mert a precíz, magas színvonalú munka ezt igényli, másrészt a páciens nyugalmát is fokozza, ha érzi, hogy nyugodt tempóban zajlik a fogorvosi kezelés.